Space to grow in nature

Our childcare center's bright, spacious rooms are located on the ground floor of a magnificent, 2-story villa and offer space for playing, gymnastics, dancing, romping, relaxing, creativity, or taking an afternoon nap.

In the big garden (1000M2), the children can also play spontaneously - in addition to the daily walks - safely in the fresh air, or have fun in paddling pools in summer.

The driveway with a sweeping area allows tricycles, play tractors, and dolls' prams to be driven around. In the garden there is a large sandpit, a swing, a playhouse and an adventure ship.

A covered parking space for buggies and other companions is also available outside.

In the interior design, we pay attention to:

 

-sufficient opportunities for movement and retreat

 

-the rooms enable concentrated and, on the other hand, lively play

 

-the independence of the children is stimulated and all areas of development are taken into account

Over- and under-stimulation by materials, decorations and furniture of the children is avoided